Alles is goed
Blijf op de hoogte en volg marjan
16 Augustus 2007 | Peru, Lima
Lieve mensen,
even een bericht om te laten weten dat alles goed met ons is. Tijdens de aardbeving zaten wij net in het vliegtuig opweg naar Lima. Op het vliegveld in Lima was het een en al chaos. Wij hadden niet door hoe erg het is, maar inmiddels lopen de doden op. Hoe verschrikkelijk! We hopen dat er geen bekenden van ons zijn omgekomen, maar we vrezen het ergste. Gelukkig is met ons alles goed. En wel heel erg dat ons reis zou eindigd. En sorry dat we jullie een dag in spanning hebben laten zitten, maar geen enkele telefoon deed het meer.
We zullen goed oppassen!!
Liefs,
ons
We zullen goed oppassen!!
Liefs,
ons
16 Augustus 2007 - 14:59
Pap En Mam:
Wij zijn dolgelukkig en blij dat alles met jullie zo goed is afgelopen na vele uren van spanning
Kus pap en mam en wees verder voorzichtig -
16 Augustus 2007 - 15:04
Peter,Wilma En Kids:
Gelukkig Leutje zuske jullie hebben ons vele uren spanning gegeven nou bedankt daarvoor is goed voor ons hart en ik hoop dat het ook goed is met Emillio
nou snel thuis komen he
gr. van ons -
16 Augustus 2007 - 15:20
Linda:
Gelukkig is alles goed!!! Wat griezelig!
Pas goed op elkaar!
Knuffel Lin -
16 Augustus 2007 - 15:27
Jan En Roelie:
Wat zijn we blij om dit te horen! Pas goed op elkaar en wees voorzichtig. tot gauw .
Jan en Roelie -
16 Augustus 2007 - 15:32
Linda:
Pffff... wat een opluchting!
Ben nu toch wel blij dat jullie al snel thuis komen!
Dikke dikke kus van s-zus!
16 Augustus 2007 - 15:51
Loes:
Ik schrok me dood man ! Jeetje... wat een mazzel dat jullie in het vliegtuig zaten. Good for you !
Kus Loes -
16 Augustus 2007 - 15:55
Engrid:
Wat waren wij blij om 16.oo uur toen wij eindelijk hoorden dat alles goed met jullie was. Het was een vreselijke stress dag.(voor jullie vast geen leuke nacht) De komende dagen voorzichtig zijn en hopelijk tot dinsdag.
Groetjes
Edwin Engrid en Daphne -
16 Augustus 2007 - 16:37
Annestien:
Oh gelukkig, maakte me al helemaal zorgen! Had ook al gesmsd, maar die kwam dus niet aan.... Nou heel blij te horen dat het goed met jullie gaat, liefs -
16 Augustus 2007 - 16:44
Josine:
Wat fijn om te horen dat alles goed is! Schrok wel even toen ik hoorde wat er allemaal aan de hand was! Succes nog daar en tot gauw! -
16 Augustus 2007 - 17:09
Nicole:
He, wat ben ik blij wat van jullie te horen. Spannend dagje, veel aan jullie gedacht.. Wat een geluk dat jullie op dat moment nog niet waren geland maar in het vliegtuig zaten. Voorzichtig meisjes en tot gauw!
Veel liefs,
Nicole -
16 Augustus 2007 - 18:44
Roraflocar:
He meisje!!!! Wat een opluchting toen engrid belde dat je met peter aan het msn-en was...!!! Joepie!!! Contact met ons zusje! Wat een spannende dag,maar voor jullie natuurlijk ook. Hebben tig keer geprobeerd je te bellen,maar we kwamen er niet door. Onze computer was ook nog eens kapot, en wat mis je die op zo'n moment dan gelijk! Maar gelukkig is alles goed met jullie, en we zien elkaar hopenlijk dinsdag eindelijk weer!!!!! Hou je taai, en tot snel!!!
Hele dikke knuffel,robert, ramona, floor en carlijn -
16 Augustus 2007 - 20:47
Kalle En Truida:
Wij hebben Kontakt met je Ouders gehad, en hoorden, dat bij jullie gelukkig alles in Orde is. Wij zijn superblij, alleen jammer, dat zoo een geweldige Tijd met een zwart Randje moest eindigen. Wij hopen, jou gauw weer in Oude Pekela te zien. Hele goede Reis terug. PS wij hebben ontzettend genoten van jullie Reisberichten. Veel liefs en sterkte, Kalle en Truida -
17 Augustus 2007 - 06:15
Flip:
Hoi Marjan, Ik kan je zeggen dat je buurman blij was toen hij van Pa en Ma te horen kreeg dat alles goed met jullie was en jullie veilig waren geland.Ik hoop van harte dat je de laatste dagen in Lima goed doorkomt.Sterkte voor de komende dagen en alvast een hele goeie reis en WELKOM THUIS!!!!!!
Hoi Flip. -
17 Augustus 2007 - 07:40
Nathalie:
Hallo, ik ben onbekend voor jullie, maar ben in de eerste plaats heel blij dat jullie ongedeerd zijn, maar ook erg bezorgd om mijn eigen zus die nu ook in Peru is. Hebben jullie misschien enig idee tot hoever de schok en de gevolgen gegaan zijn? (Zij zitten nu in het oerwoud, is dat ver genoeg er vandaan?) Alvast bedankt voor het antwoord! (Ze hebben zelf nog geen contact opgenomen, vandaar!)
Een bezorgde zus.. -
17 Augustus 2007 - 08:27
Debbie:
Hey Lieverds,
Ben blij dat alles goed is met jullie. Ik hoop dat alles geod is met alle bekenden. Jullie hebben natuurlijk zoveel nieuwe vrienden gemaakt. Pas goed op de laatste dagen. En alvast welkom thuis:) -
17 Augustus 2007 - 12:41
Suus:
super dat t met jullie goed gaat.. k zat ff in de rats toen sander me vertelde dat er een aardbeving was.. gelukkig maar
liefs suus -
17 Augustus 2007 - 15:42
Ome Martin En Tante :
hallo allemaal blij dat alles goed met jullie gaat en dat de reis straks goed verloopt groetjes van ons allemaal -
17 Augustus 2007 - 17:31
Marjan:
Nathalie als je dit leest dan wil ik je vertellen dat het in het oerwoud ws goed is gegaan, maar ik kan je natuurlijk geen zekerheid geven. Ik hoop dat je al iets van je zus hebt gehoord. Mocht je nog hulp nodig hebben dan moet je even je emailadres achterlaten
Liefs Marjan